Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2008 17:20 - Циганите са най-гадните хора
Автор: kef Категория: Забавление   
Прочетен: 4965 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 16.12.2008 17:51


Цигани Циганите са богоизбран народ - погрешно е общоприетото схващане, че този народ са евреите. image image Циганин проверява пощата си в mail.bg

Според Библията, Бог сътворил циганите по свой образ и подобие, пикаейки в пръстта и от създадената кал създавайки венеца на творението си - циганина. За нещастие, материал, от който да направи зъбите им Господ не намира, което обяснява беззъбите и широки като ливади усмивки на последните.

По-популярни наименования на циганите са: мангал, черен, сач, печка, сажда, да еба и циганина мръсен..

В миналото

В миналото циганите (и в частност евреите) са били неизчерпаем източник на стоки за бита, като например сапун. А в по-близки дни - и веро. Технологията на приготвяне е с вековни традиции и се предава от поколение на поколение във всеки български дом. Цитат от неизвестен източник по темата "Всяко циганче на сапунче !".


Конспирацията на циганите

Циганите като богоизбран народ управляват света тайно, чрез подставени лица и агенти. Те изпозват евреите като параван за да си мислят всички, че евреите управляват света. Всъшност циганите тайно се свързват с евреите и им поставят задачи посредством джуджетата. Ултиматната цел на циганите е да изстрелят каруца в космоса. За съжалени те бяха изпреварени от китайците, които вече изпратиха рикша до луната.


Естесвени врагове

Макар, че са богоизбран народ те също имат естествени врагове целящи спирането на някой от тайните проекти на циганити и навици.


Кратък списък на враговете:


НЕК - организация от зли същества целящи предотвратяване на един от основните проект на циганите за безплатна електроенергия чието име е все още неизвестно.

image image Циганин работи по проекта за безплатна електроенергия

МВР - друга организация целяща да откаже циганите от основното им забавление "да си взимат". МВР не един път изопачава събития и факти като твърди, че циганите нарушават закона - това е абсолютно невярна инфорамация!

Общински власти - Организации целящи изселването на съвсем законно заселени цигани по полета и паланки най-често в покрайнините на градове. Наглостта на тези власти стига до там, че да си позволяват оптити за изселване на богоизбраните - досега в хрониките не е записан успешен.





Тагове:   най,


Гласувай:
1



Следващ постинг

1. therainss - освен
05.03.2010 03:25
освен всичко това са и в най-чист вид анархисти...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kef
Категория: Забавление
Прочетен: 29934
Постинги: 9
Коментари: 11
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930